Προώθηση Ακινήτων

Η Olympic Realty παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το εύρος των ακινήτων στην αγορά.

Με έμφαση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, με μια ομάδα αξιόλογων και άριστα καταρτισμένων επαγγελματιών συνεργατών, αναλαμβάνει την προώθηση Οικιστικών Ακινήτων (αστικές κατοικίες, εξοχικές κατοικίες και οικόπεδα – εκτάσεις για ανάλογη ανάπτυξη), Επαγγελματικών Ακινήτων (γραφεία, καταστήματα, κτίρια, ξενοδοχεία και οικόπεδα – εκτάσεις για ανάλογη ανάπτυξη), όπως επίσης και Ακίνητα Επένδυσης.

Αναλύοντας το κάθε ακίνητο ξεχωριστά και λαμβάνοντας υπόψη τις τάσεις της αγοράς, δημιουργούμε ένα αποτελεσματικό σχέδιο προώθησης του ακινήτου.

Οι συνεργάτες μας επισκέπτονται προσωπικά το κάθε ακίνητο, καταγράφουν τα χαρακτηριστικά του και συντάσσουν φάκελο με συνοδευτικές πληροφορίες (τίτλους ιδιοκτησίας, σχέδια, φωτογραφίες κλπ).

Στην Olympic Realty επισκεπτόμαστε όλα τα ακίνητα που αναλαμβάνουμε να προωθήσουμε και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην σωστή και πλήρη καταγραφή των χαρακτηριστικών τους, ώστε να αναδειχτούν σωστά σε υποψήφιους αγοραστές ή ενοικιαστές.

Η προώθηση ξεκινά άμεσα μετά την εισαγωγή των στοιχείων του ακινήτου στην μηχανογραφημένη βάση δεδομένων του γραφείου, τίθεται σε εφαρμογή το Marketing Plan δημοσιεύσεων και ταυτόχρονα προωθούμε το ακίνητο στο πελατολόγιο μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα διαθέσιμα ακίνητα και τις υπηρεσίες μας.

Tο πεδίο αυτό είναι υποχρεωτικό