Όροι & Προυποθέσεις

Όροι και προϋποθέσεις χρήσης ιστότοπου

Με την πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο αποδέχεστε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς, ενδέχεται να μην χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο και θα πρέπει να τον αφήσετε αμέσως. Ο ιστότοπος www.olympicrealty.gr παρέχεται αποκλειστικά για προσωπική σας χρήση. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο για εμπορικούς σκοπούς.

Πολιτική απορρήτου και ασφάλειας

Η Olympic Realty σέβεται το απόρρητό σας και την επιθυμία σας να κατανοήσετε τον τρόπο χειρισμού και χρήσης των πληροφοριών σας. Αυτή η πολιτική εξηγεί πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και αποθηκεύουμε τις πληροφορίες σας. Η χρήση των πληροφοριών σας με τρόπο που αισθάνεστε άνετα και διατηρώντας τις πληροφορίες σας ασφαλείς αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της υπηρεσίας που σκοπεύουμε να παρέχουμε. Η Olympic Realty θα διασφαλίσει ότι πληρούνται όλα τα πρότυπα προστασίας των πληροφοριών και της νομοθεσίας των πελατών κατά τον χειρισμό οποιωνδήποτε προσωπικών σας στοιχείων. Για να δείτε την πλήρη πολιτική κάντε κλικ εδώ

Αρχή σελίδας 

Ασφάλεια αλληλογραφίας μέσω email

Ο ιστότοπος σας προσκαλεί επίσης να επικοινωνήσετε με την Olympic Realty μέσω email, μέσω των σελίδων “Επικοινωνήστε μαζί μας”. Η αλληλογραφία email είναι κείμενο ελεύθερης μορφής και δεν μπορεί να κρυπτογραφηθεί, επομένως δεν αποτελεί ασφαλές μέσο επικοινωνίας. Μην στέλνετε ευαίσθητες πληροφορίες, όπως πληροφορίες πιστωτικής κάρτας, μέσω email.

Παρόλο που χρησιμοποιούμε προηγμένα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των πληροφοριών σας από απώλεια, κατάχρηση και αλλοίωση, όπως συμβαίνει με όλα τα δίκτυα υπολογιστών που είναι συνδεδεμένα στο Διαδίκτυο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε απόλυτα την ασφάλεια των πληροφοριών σας που παρέχονται μέσω του Διαδικτύου και δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για αυτό .

Αρχή σελίδας 

Πώς διατηρούμε τις πληροφορίες σας ενημερωμένες;

Προσπαθούμε να διατηρούμε όλες τις πληροφορίες που διατηρούμε όσο το δυνατόν ακριβέστερες και ενημερωμένες. Παρακαλούμε γράψτε μας στην Olympic Realty  – Κολοκοτρώνη 9, Σύνταγμα – Αθήνα ΤΚ-10562 ή στείλτε μας email στο  info@olympicrealty.gr  για να μας ενημερώσετε για τυχόν αλλαγές στις πληροφορίες που μας έχετε δώσει προηγουμένως ή εάν γνωρίζετε οποιαδήποτε ανακρίβεια στις πληροφορίες που έχουμε σχετικά με εσάς.

Αρχή σελίδας 

Ποιος στην Olympic Realty μπορεί να δει τις πληροφορίες σας;

Οι πληροφορίες που υποβάλλονται σε εμάς είναι διαθέσιμες στους υπαλλήλους της Olympic Realty που διαχειρίζονται και χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες, διατηρούνται εμπιστευτικές από άλλα μέλη του προσωπικού μας. Δεν μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας με διαφημιστικές εταιρείες,  με άλλους οργανισμούς ή επιχειρήσεις ή συνεργαζόμενες εταιρείες.

Αρχή σελίδας 

Τι κάνουμε με τις πληροφορίες σας;

Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας για να μας επιτρέψουμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που έχετε ζητήσει από εμάς ή διαφορετικά σε σχέση με τη σχέση σας με εμάς. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε για να βελτιώσουμε το περιεχόμενο και την εμφάνιση του ιστότοπου ή των καταλόγων μας. Προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα τους πελάτες μας και όπου έχετε δηλώσει ότι θα θέλατε, θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε για εσάς και λεπτομέρειες για τυχόν υπηρεσίες που σας έχουμε παράσχει, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε μελλοντικές υπηρεσίες που είναι πιθανό να σας ενδιαφέρουν.

Αρχή σελίδας 

Πώς μπορείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε ανακοινώσεις μάρκετινγκ από εμάς;

Εάν επιθυμείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε ανακοινώσεις μάρκετινγκ ή έρευνας αγοράς από εμάς ή θέλετε να σταματήσουμε να επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες σας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, μπορείτε να μας γράψετε στην Olympic Realty  – Κολοκοτρώνη 9, Σύνταγμα – Αθήνα ΤΚ-10562 ή στείλτε μας email για ερωτήσεις στο  info@olympicrealty.gr 

Αρχή σελίδας 

Τηλεφωνικές κλήσεις μαζί μας

Όπως συμβαίνει με πολλούς μεγάλους και υψηλού επιπέδου οργανισμούς ή εταιρείες, έτσι και εμείς, οι τηλεφωνικές επικοινωνίες με την Olympic Realty ενδέχεται να καταγράφονται για σκοπούς παρακολούθησης των προτύπων εξυπηρέτησης πελατών και για ασφάλεια.

Αρχή σελίδας 

Νομοθεσία προστασίας δεδομένων 

Συμμορφωνόμαστε με τον Νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Ν.4624/2019 σχετικά με οποιεσδήποτε πληροφορίες διατηρούμε.

Αρχή σελίδας 

Ο ιστότοπος

Ενδέχεται να αλλάξουμε τον ιστότοπο της Olympic Realty και να διορθώσουμε ή να ενημερώσουμε τις πληροφορίες ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Δεν εγγυόμαστε και δεν είμαστε υπεύθυνοι για την ακρίβεια των πληροφοριών που παρέχονται στον ιστότοπο και τα προϊόντα του. Δεν δηλώνουμε ούτε εγγυόμαστε ότι το υλικό που περιέχεται στον ιστότοπο, οποιαδήποτε από τις λειτουργίες του ιστότοπου και του διακομιστή θα λειτουργεί χωρίς διακοπή ή καθυστέρηση ή θα είναι χωρίς σφάλματα, χωρίς ελαττώματα, ιούς ή σφάλματα ή συμβατό με οποιοδήποτε άλλο λογισμικό ή υλικό. Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη. Δεν πρέπει να μεταδίδετε μέσω ή στον ιστότοπό μας δυσφημιστικό, απειλητικό, άσεμνο, ενοχλητικό, βλαβερό ή πορνογραφικό υλικό ή υλικό που ενδέχεται να παραβιάζει τα δικαιώματα άλλων (συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, των δικαιωμάτων εμπιστευτικότητας ή των δικαιωμάτων απορρήτου) ή που συμμορφωθείτε με όλους τους σχετικούς νόμους.

Αρχή σελίδας 

Ευθύνη και αποζημίωση

Δεν αποκλείουμε ή περιορίζουμε την ευθύνη μας ή την ευθύνη οποιουδήποτε άλλου ατόμου για θάνατο ή σωματικό τραυματισμό που προκύπτει από την αμέλεια ή την αμέλεια ή από δόλια ψευδή δήλωση. Εκτός αν ορίζεται παραπάνω, ούτε εμείς ούτε οποιοσδήποτε από τους αντιπροσώπους μας, τους συνεργάτες μας, τους διευθυντές, τους υπαλλήλους ή άλλους εκπροσώπους μας θα είμαστε υπεύθυνοι για συμβόλαια, αδικοπραξία, αμέλεια ή άλλως για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά με οποιονδήποτε τρόπο συνδέεται με τη χρήση του ιστότοπου από εσάς. Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε έμμεση ή επακόλουθη απώλεια οποιασδήποτε φύσης, συμπεριλαμβανομένων ζημιών σε λογισμικό ή υλικό, απώλεια δεδομένων, ζημία για απώλεια επιχειρήσεων, απώλεια κερδών ή οποιαδήποτε άλλη έμμεση ή επακόλουθη απώλεια που προκύπτει από ή σε σχέση με τη χρήση του ιστότοπου από εσάς ή άλλους. Συμφωνείτε να αποζημιώσετε εμάς, τους αντιπροσώπους και τους συνεργάτες μας, τους διευθυντές και τους υπαλλήλους μας, αμέσως μετά από απαίτηση, έναντι όλων των αξιώσεων, της ευθύνης, των ζημιών, των δαπανών και των εξόδων, συμπεριλαμβανομένων των νομικών τελών, που προκύπτουν από οποιαδήποτε παραβίαση αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων από εσάς. Μπορούμε να τερματίσουμε τη χρήση του ιστότοπου από εσάς αμέσως, αν θεωρήσουμε ότι έχετε παραβεί αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις.

Αρχή σελίδας 

Δικαιοδοσία

Ο ιστότοπος ελέγχεται και λειτουργεί στην Ελλάδα. Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις διέπονται από την ελληνική νομοθεσία και συμφωνείτε να υποβληθείτε στην αποκλειστική δικαιοδοσία των ελληνικών δικαστηρίων σε σχέση με όλα τα θέματα που σχετίζονται με ή προκύπτουν από τον ιστότοπο.

Αρχή σελίδας 

Γενικά

Ενδέχεται να αλλάξουμε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή. Εάν κάποιος από αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις είναι άκυρος ή ανεφάρμοστος, οι υπόλοιποι όροι και προϋποθέσεις θα συνεχίσουν να έχουν πλήρη ισχύ και ισχύ.

Αρχή σελίδας 

Προστασία των καταναλωτών από τους αθέμιτους εμπορικούς κανονισμούς του Ν.103/2007 και τις τροποποιήσεις του

Αυτός ο ιστότοπος και οι περιγραφές και οι τιμές του παρόντος δεν αποτελούν αναπαράσταση και ενώ έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να διασφαλιστεί η ακρίβειά τους, αυτό δεν είναι εγγυημένο. Το προσωπικό μας συμμορφώνεται με τους κανονισμούς προστασίας των καταναλωτών περί αθέμιτων εμπορικών πρακτικών του Ν.103 του 2007 και τις τροποποιήσεις του.

Αρχή σελίδας 

Διαδικασία παραπόνων

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες μας. Όταν κάτι πάει στραβά, πρέπει να μας πείτε για αυτό. Αυτό θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τα πρότυπα μας.

Εάν έχετε κάποιο παράπονο, παρακαλούμε να το γράψετε, συμπεριλαμβανομένων όσο το δυνατόν περισσότερων λεπτομερειών. Στη συνέχεια, θα απαντήσουμε σύμφωνα με τα χρονικά πλαίσια που ορίζονται παρακάτω (εάν πιστεύετε ότι δεν έχουμε προσπαθήσει να αντιμετωπίσουμε τα παράπονά σας εντός οκτώ εβδομάδων, ελέγξτε ότι έχουμε λάβει γνώση για αυτό μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί μας).

Τι θα συμβεί μετά?

Θα σας στείλουμε μια επιστολή που θα επιβεβαιώνει την παραλαβή της καταγγελίας σας εντός τριών εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της, επισυνάπτοντας αντίγραφο αυτής της διαδικασίας.

Στη συνέχεια, θα διερευνήσουμε το παράπονό σας. Αυτό θα αντιμετωπιστεί κανονικά από τον διευθυντή γραφείου που θα ελέγξει το αρχείο σας και θα μιλήσει με το μέλος του προσωπικού ή συνεργάτη που έχει ασχοληθεί μαζί σας. Ένα επίσημο γραπτό αποτέλεσμα της έρευνάς μας θα σας αποσταλεί εντός 15 εργάσιμων ημερών από την αποστολή της επιστολής επιβεβαίωσης.

Εάν, σε αυτό το στάδιο, εξακολουθείτε να μην είστε ικανοποιημένοι, θα πρέπει να επικοινωνήσετε ξανά μαζί μας και θα κανονίσουμε τη διεξαγωγή νέας επίλυσης του θέματος σας. 

Θα σας γράψουμε εντός 15 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του αιτήματός σας για έλεγχο, επιβεβαιώνοντας την τελική μας άποψη για το θέμα.

Αρχή σελίδας 

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα διαθέσιμα ακίνητα και τις υπηρεσίες μας.

Tο πεδίο αυτό είναι υποχρεωτικό