Εταιρεία

Το γραφείο κτηματικών συναλλαγών Olympic Realty δραστηριοποιείται στο χώρο του Real Estate από το 1999 και έχει στο δυναμικό του έμπειρους συνεργάτες, που έχουν άριστη γνώση του αντικειμένου τους, προσφέροντάς σας έτσι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλα τα σκέλη της συναλλαγής. Είμαστε ειδικοί στις συναλλαγές ακινήτων και μπορούμε να σας βοηθήσουμε αποτελεσματικά, ώστε να βρείτε το ακίνητο που επιθυμείτε και να ολοκληρώσετε επιτυχώς τη συναλλαγή, τόσο στην Αττική, όσο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος.

Μέσα από αυτή την ιστοσελίδα θέλουμε να σας καλωσορίσουμε στην εταιρεία μας και στις υπηρεσίες που προσφέρει στο χώρο του Real Estate. Η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε διακρίνονται για την αποτελεσματικότητα τους. Η ελληνική κτηματαγορά έχει δημιουργήσει πολλές επενδυτικές ευκαιρίες, τις οποίες εμείς αναλαμβάνουμε να σας παρουσιάσουμε. Οι πελάτες μας θεωρούνται προνομιούχοι, λόγω της υψηλής ποιότητας συμβουλευτικής ακινήτων που τους παρέχουμε. Η ποιότητα των υπηρεσιών μας, αποτελεί τον κυριότερο μοχλό καθοδήγησης σε μια ιδανική αντιστοιχία με το προφίλ και τις επιθυμίες σας.

Επιδιώκουμε να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας με τον καλύτερο τρόπο, και αυτή η επιθυμία προέρχεται από την τεχνογνωσία που έχουμε αποκομίσει από την πολύχρονη εμπειρία μας. Εμείς μπορούμε να αναλάβουμε την πώληση, την εκμίσθωση ή την εύρεση ενός ακινήτου με τα δικά σας κριτήρια, ενώ εσείς σχεδιάζετε το επόμενο βήμα σας.

Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις επαγγελματικές υπηρεσίες μας που θα εξυπηρετήσουν την επένδυση τους. Μέσα από αυτή την ομάδα συνεργατών, μπορούμε να προσφέρουμε τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας, που καλύπτουν όλους τους τομείς της Κτηματαγοράς.

Επιπλέον, έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες με επαγγελματίες που συνδέονται άμεσα είτε έμμεσα με τη συναλλαγή ενός ακίνητου, όπως, νομικούς συμβούλους, συμβολαιογράφους, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, εκτιμητές κλπ, με αποτέλεσμα την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών.

Δεν αναλώνουμε χρόνο διατυμπανίζοντας αυτό που κάνουμε. Απλά το κάνουμε την κατάλληλη στιγμή, φέρνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα, κι όλα αυτά παρέχοντας τις υπηρεσίες μας σε προσωπικό επίπεδο.

 

Βύρων Χαραντινιώτης

Διευθύνων Σύμβουλος

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα διαθέσιμα ακίνητα και τις υπηρεσίες μας.

Tο πεδίο αυτό είναι υποχρεωτικό